Kombineret dejblander og rulle "multifunktion": - Friske pastaruller
Fuldstændig lavet af rustfrit stål.
Denne maskine er designet til produktion af pasta fra råvarer som hvedemel, både hård og blød, med tilsætning af vand og/eller æg, samt spinat til grøn pasta eller tomatpuré til rød pasta.
Som standard muliggør den æltning af dej (kapacitet i skålen 4 kg mel) samt udtrækning af pastaplader med en bredde på 170 mm (justerbar tykkelse).
Maskinen overholder de gældende "CE" standarder for sikkerhed og hygiejne.
Nogle praktiske råd:
* Forberedelse af butterdej til ravioli:
70% hvedemel type 00,
30% semolina,
5 æg pr. kg + vand
ælt i cirka 10 minutter,
dejen skal have en fugtighedsprocent mellem æg og vand på cirka 32%.
* Forberedelse af dej til tagliatelle:
50% hvedemel type 00,
50% semolina,
7/10 æg pr. kg
eller
100% semolina,
Reference: LP17M-230/1
Mærke: Diamant Europe
Nettovægt (Kg): 62
Dimensioner i MM (LxBxH): 400x520xh630
Volumen (M³): 0,28
Effekt (kW): 0,9
Strømforsyning (Volts): 230/1N 50Hz
HK: 1.2